Select Page

iPhone X

Reparation af iPhone X

iPhone x reparation Horsens

Reparation

iPhone X - Front Skærm
iPhone X - Front Kamera
iPhone X - Øre højtaler
iPhone X - Bag Kamera
iPhone X - Bagglas

Reparations Tid

45 min
45 min
30 min
02 timer
02 timer

Pris

2499 kr
899 kr
799 Kr
999 Kr
1399 Kr

Tilbage til iPhones

Obs: Hvis du skifter skærm på iPhone X, deaktiveres "true tone" funktionen på din iPhone X, det er desværre ikke noget vi kan gøre noget ved som tingene er nu, men vi håber det bliver rettet i en opdatering fra Apple.


Få fixet din skærm på din iPhone X, den flotte og æstetiske iPhone X er stadig utrolig populær blandt mange, men med en ødelagt skærm, kamera eller bagcover fungerer den ikke så godt som du sikkert gerne vil have den til. 

Vi kan skifte din skærm eller andre dele på din telefon, normalt hurtigere end en time, dog kan nogle reparationer tage op til 2 timer. Vi benytter de bedste dele af original kvalitet til reparation af din iPhone X i horsens, og har altid dele på lager så vi hurtigt og nemt kan fixe din telefon.

Hvorfor sende telefonen ind og undvære den i flere dage og nogle gange uger, når vi kan reparere den i løbet af få timer.

Vi har mulighed for at skifte mange dele på din iPhone X, bla. Reparation af iPhone X i Horsens, batteri udskift eller måske et nyt kamera til din telefon. Vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer og står altid klar med råd og vejledning hvis du har spørgsmål til indstillinger eller brugen af din iPhone X.

Tidsbestilling er ikke nødvendig og du kan altid komme forbi butikken og få en fast pris på reparationen inden du indleverer den. Vores dygtige personale er altid klar til at hjælpe dig med et smil.

Du finder vores priser herover ellers kan du altid kontakte os hvis du ikke helt ved hvad der er galt.

Reparation af iPhone X i Horsens hurtigt og nemt, centralt placeret i Horsens og lynhurtig service med et smil, det er os, og vi glæder os til at se dig i vores butik, hvor vi altid byder på varm kaffe eller en kold cola imens du venter eller til at tage med hvis du har andre ærinder i byen.
Vi har også et bredt udvalg af covers og beskyttelse til din telefon, så vi kan pakke den godt ind efter reparationen så der forhåbentligt ikke sker noget med den.