Mød din lokale reparatør i Horsens

Repair Center er din lokale reparatør i Horsens. Vi har altid skarpe priser og et stort udvalg i brugtmobil og tilbehør. Vi klarer de fleste reparationer på under 1 time og yder 24 måneders garanti på alle vores reparationer. Besøg vores butik i Allegade, eller kontakt os på 25 12 65 66 og få et godt tilbud.

Om os

Reparatør Siden 1990

Hader du at vente flere uger på reparation af din Smartphone, Tablet eller Macbook? Normalt kan vi fixe dit device på 1-2 timer, så du hurtigt er videre. For lad os være ærlige, du kan ikke undvære din telefon eller computer i flere uger.

Vores dygtige teknikere er hurtige til at finde og udbedre fejlen på dit device og gør en dyd ud af at yde den bedste service mens du venter. Du vil blive budt på kaffe eller sodavand og har mulighed for at få en god samtale og få svar på andre spørgsmål om dine produkter.

Med mange års erfaring kan vi yde fantastisk service på dine produkter også. Dvs. virus på din Macbook? Har du glemt dit password til din mac? Vi kan hjælpe. Uanset hvad problemet er, kan du ved os få et godt råd og hjælp til hvordan du kommer over problemet.

Ved at vælge os er du sikker på en professionel service, kvalitets reservedele og en hurtig reparation så du ikke skal undvære dit device længere end højest nødvendigt.

Vi har åbent 6 dage om ugen, så uanset hvornår er der altid mulighed for at få en hjælpende hånd til dit device.

Vi glæder os til at se dig i vores butik i Horsens på Allegade. Nem parkering

Prisgaranti

Reservedele

Garanti

IT Eksperter

Års erfaring

Tilfredse kunder

Troværdighed

Hvorfor vælge os?

Prisgaranti

Vores reservedele er af højeste kvalitet og bliver kontrolleret flere gange i produktionsforløbet og når de modtages i butikken. Vi forsøger altid at give den bedste pris til vores kunder, men skulle du se et andet sted i Danmark som giver en bedre pris, matcher vi selvfølgelig denne. Så du kan trygt handle med os velvidende om at du får den samme gode service hver gang og aldrig betaler for meget for den. Se siden Prisgaranti for mere info og vilkår.

Reservedele

Vi bestræber os på kun at benytte originale og oem reservedele til dine devices, dog kan det forekommer at visse dele ikke er tilgængelige som originale her vil vi benytte de bedste kvalitetsdele på markedet. Da vi er sikre på kvaliteten af vores arbejde og de dele der bliver benyttet, ydes der altid 24 måneders garanti på reparationer.*

Vi bestræber os altid på at overholde alle reparationstider, men tager forbehold for udsolgt eller leveringsproblemer, for selvom vi har et stort lager af reservedele til rådighed kan det forekomme der bliver udsolgt.

Garanti

Repair Center tilbyder alle kunder 24 måneders garanti på reparationer, dog er der nogle forbehold og undtagelser som kan ses herunder.

Alle reparationer udført af vores teknikere i er dækket af 24 måneders brugsgaranti på den specifikke reparation, dette gælder kun reparationen og ikke hele devicet. Slid-, tab- & væskeskader er ikke dækket af garantien. Kan der konstateres slag eller tabs skader på enheden frafalder garantien.

Reparationer af batterier er ikke dækket af garantien men under den normale reklamationsret.

Varer købt i butikken, heriblandt men ikke begrænset til covers, dækkes af den almindelige reklamationsret. Lædervarer vil opleve et naturligt fald og skift i nuancer i takt med det bruges og udsættes for sollys, dette er en normal slitage som ikke er dækket af reklamationsretten.

Læs de generelle betingelser her 

Vi fikser din enhed på 1-2 timer

Prisgaranti

OEM original reservedele

2 års garanti

15 års erfaring