Om os

Velkommen til Repair Center

Vi er din lokale reparatør i Horsens, med skarpe priser og et godt udvalg i tilbehør. Vi kan klarer de fleste reparationer på 1-2 timer og yder 24 måneders garanti på vores reparationer. Besøg vores butik i Allegade, eller kontakt os på 2512 6566 for et godt tilbud.

Gratis parkering

Hvorfor vente flere uger på en reparation?

Hader du at vente flere uger på reparation af din Smartphone, Tablet eller Macbook? Normalt kan vi fixe dit device på 1-2 timer, så du hurtigt er videre, for lad os være ærlige, du kan ikke undvære din telefon eller computer i flere uger.

Vores dygtige teknikere er hurtige til at finde og udbedre fejlen på dit device og gør en dyd ud af at yde den bedste service mens du venter. Du vil blive budt på kaffe eller sodavand og har mulighed for at få en god samtale og få svar på andre spørgsmål om dine Apple® produkter.

Med mange års erfaring kan vi yde fantastisk service på dine produkter også. Dvs. virus på din Macbook? Vi hjælper. Glemt dit password til din mac? Vi kan hjælpe. Uanset hvad problemet er, kan du ved os få et godt råd og hjælp til hvordan du kommer over problemet.

Ved at vælge os er du sikker på en professionel service, kvalitets reservedele og en hurtig reparation så du ikke skal undvære dit device længere tid end højest nødvendigt.

Vi har åbent 6 dage om ugen, så uanset hvornår er der altid mulighed for at få en hjælpende hånd til dit device.

Vi glæder os til at se dig i vores butik i Horsens på Allegade. Gratis parkering

Prisgaranti

Vores reservedele er af højeste kvalitet og bliver kontrolleret flere gange i produktionsforløbet og når de modtages i butikken. Vi forsøger altid at give den bedste pris til vores kunder, men skulle du se et andet sted i Danmark som giver en bedre pris, matcher vi selvfølgelig denne. Så du kan trygt handle med os velvidende om at du får den samme gode service hver gang og aldrig betaler for meget for den. Se siden Prisgaranti for mere info og vilkår.

Reservedele

Vi bestræber os på kun at benytte originale og oem reservedele til dine devices, dog kan det forekommer at visse dele ikke er tilgængelige som originale her vil vi benytte de bedste kvalitetsdele på markedet. Da vi er sikre på kvaliteten af vores arbejde og de dele der bliver benyttet, ydes der altid 24 måneders garanti på reparationer.*

Vi bestræber os altid på at overholde alle reparationstider, men tager forbehold for udsolgt eller leveringsproblemer, for selvom vi har et stort lager af reservedele til rådighed kan det forekomme der bliver udsolgt.

Se Din Pris Nu

Find din model og pris på reparation