iPhone 5C

Reparation af iPhone 5C

Reparation

Reparations Tid

Pris

Frontskærm udskiftning - Original (OEM)

30 Min

249 kr

Bagcover

02 Timer

599 kr

Batteri Original Kapacitet

30 Min

249 kr

Tænd & Sluk Funktion

30 Min

399 kr

Home Button

30 Min

199 kr

Lydløs og Volumen

30 Min

399 kr

Simkort Holder

05 Min

99 kr

Frontkamera

30 Min

299 kr

Bagkamera

30 Min

399 kr

Bundstik

30 Min

399 kr

Øre Højtaler

30 Min

299 kr

Bund Højtaler

30 Min

299 kr

Skærmbeskyttelse

5 Min

 99 kr

Tilbage til iPhones

Få fixet din skærm på din iPhone 5C, den farvefulde iPhone 5c er stadig utrolig populær blandt mange, men med en ødelagt skærm, kamera eller bagcover fungerer den ikke så godt som du sikkert gerne vil have den til.

Vi kan skifte din skærm eller andre dele på din telefon, normalt hurtigere end en time, dog kan nogle reparationer tage op til 2 timer. Vi benytter de bedste dele af original kvalitet til Reparation af iPhone 5C i horsens, og har altid dele på lager så vi hurtigt og nemt kan fixe din telefon.

Hvorfor sende telefonen ind og undvære den i flere dage og nogle gange uger, når vi kan reparere den i løbet af få timer.

Vi har mulighed for at skifte mange dele på din iPhone 5c, bla. IPhone 5c skærm reparation Horsens, batteri udskift eller måske et nyt kamera til din telefon. Vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer og står altid klar med råd og vejledning hvis du har spørgsmål til indstillinger eller brugen af din iPhone 5c.

Tidsbestilling er ikke nødvendig og du kan altid komme forbi butikken og få en fast pris på reparationen inden du indleverer den. Vores dygtige personale er altid klar til at hjælpe dig med et smil.

Du finder vores priser herover ellers kan du altid kontakte os hvis du ikke helt ved hvad der er galt.

Reparation af iPhone 5C Horsens hurtigt og nemt, centralt placeret i Horsens og lynhurtig service med et smil, det er os, og vi glæder os til at se dig i vores butik, hvor vi altid byder på varm kaffe eller en kold cola imens du venter eller til at tage med hvis du har andre ærinder i byen.