iPhone 8

Reparation af iPhone 8

Reparation

Reparations Tid

Pris

Frontskærm udskiftning - A++

45 Min

599 kr

iPhone 8 Bag glas 

02 Timer

1399 kr

iPhone 8 Batteri Original Kapacitet

20 Min

399 kr

iPhone 8 Diagnose

40 Min

 0,- kr

iPhone 8 Ladestik Udskiftning

1 timer

 700,- kr

iPhone 8 Ørehøjtaler udskiftning 

1 timer

 399,- kr

iPhone 8 Tænd/Sluk Funktion 

1 timer

 699,- kr

iPhone 8 Front kamera udskiftning

1 timer

 599,- kr

iPhone 8 Bagkamera udskiftning 

1 timer

 499,- kr

Skærmbeskyttelse  

5 min

  99,- kr

iPhone 8 glas udskiftning-Original

30 min

  749,- kr

Tilbage til iPhones

Få fixet din skærm på din iPhone 8, den flotte og æstetiske iPhone 8 er stadig utrolig populær blandt mange, men med en ødelagt skærm, kamera eller bagcover fungerer den ikke så godt som du sikkert gerne vil have den til.

Vi kan skifte din skærm eller andre dele på din telefon, normalt hurtigere end en time, dog kan nogle reparationer tage op til 2 timer. Vi benytter de bedste dele af original kvalitet til reparation af din iPhone 8 i horsens, og har altid dele på lager så vi hurtigt og nemt kan fixe din telefon.

Hvorfor sende telefonen ind og undvære den i flere dage og nogle gange uger, når vi kan reparere den i løbet af få timer.

Vi har mulighed for at skifte mange dele på din iPhone 8, bla. Reparation af iPhone 8 i Horsens, batteri udskift eller måske et nyt kamera til din telefon. Vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer og står altid klar med råd og vejledning hvis du har spørgsmål til indstillinger eller brugen af din iPhone 8.

Tidsbestilling er ikke nødvendig og du kan altid komme forbi butikken og få en fast pris på reparationen inden du indleverer den. Vores dygtige personale er altid klar til at hjælpe dig med et smil.

Du finder vores priser herover ellers kan du altid kontakte os hvis du ikke helt ved hvad der er galt.

Reparation af iPhone 8 i Horsens hurtigt og nemt, centralt placeret i Horsens og lynhurtig service med et smil, det er os, og vi glæder os til at se dig i vores butik, hvor vi altid byder på varm kaffe eller en kold cola imens du venter eller til at tage med hvis du har andre ærinder i byen.
Vi har også et bredt udvalg af covers og beskyttelse til din telefon, så vi kan pakke den godt ind efter reparationen så der forhåbentligt ikke sker noget med den.