iPhone 8

Adskillelse af iPhone 8/Se

Reparation

Tid

Pris

Skærmskift, (Original LCD)

30 min

399 Kr

Diagnose

30 Min

0 Kr

Bagglas Udskiftning

120 Min

699 Kr

Batteri Udskiftning OEM (Original)

20 Min

299 Kr

Tænd og Sluk Funktion

30 Min

699 Kr

Home Button

30 min

399 Kr

Lydløs og Volumen Knapper

30 Min

599 Kr

Simkort Holder

5 Min

99 Kr

Front Kamera

30 Min

499 Kr

Bag Kamera

30 Min

499 Kr

Ladestik og Mikrofon

30 Min

499 Kr

Øre Højtaler

30 Min

399 Kr

Bund Højtaler

30 Min

499 Kr

Skærmbeskyttelse

03 Min

99 Kr

Subtotal:

Rabat:-

 

Total:

Tilbage til iPhones

Få fixet dette skærmbillede på din iPhone 8, smukke og æstetiske iPhone 8 er stadig utroligt populært blandet mange, mænd med og ødelægge skærm, kamera eller bagcover arbejde, der ikke kan godt som du sikkert vil have det til.

Vi kan skifte din skærm eller andre dele på din telefon, normal hurtig sluttid og tid, hund kan nogle reparationer tage til 2 timer. Vi udnytter de bedste dele af den oprindelige kvalitet til reparation af din iPhone 8, som jeg har gjort, og har altid nogle af dem på lager så vi hurtigt og nemt kan ringe din telefon.

Hvorfor sende telefoner til og undervære i flere dage og nogle gange uger, når vi kan reparere det, jeg løber efter at få timer.

Vi har mulighed for at skifte mange dele på din iPhone 8, bla. Adskillelse af iPhone 8 i Horsens, batteriudskift eller måske og nyt kamera til din telefon. Vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer og altid klar klar råd og vejledning, hvis du har spørgsmål til indstillinger eller brugt af din iPhone 8.

Tidsbestilling er ikke nødvendigt, og du kan altid komme forbi, men du kan få en hurtig pris til reparation inden for det dybere. Vores dygtige personale er altid klar til at hjælpe dig med et smil.

Du finder vores priser herover ellers kan du altid kontakte os, hvis du ikke helt ved hvad der er galt.

Adskillelse af iPhone 8 i Horsens hurtigt og nemt, centralt placeret i Horsens og lynhurtig service med et smil, det er os, og vi glæder os til at se dig i vores butik, hvor vi altid byder på varm kaffe eller kold cola imens du venter eller til fordel for hvis du har andre ærinder i byen.
Vi har også et udvidet udvalg af dækninger og beskyttelse til din telefon, så vi kan pakke den gode ind efter reparation, så der ikke er noget andet med den.