iPhone X

Adskillelse af iPhone X

iPhone x reparation Horsens

reparation

Reparationer Tid

Pris

Frontskærm udskiftning - A +

20 min

999 kr

Bagglas

02 Timer

1199 kr

Kamera foran

45 min

899 kr

Øre højtaler

30 min

599 kr

Bag kamera

02 timer

999 kr

Diagnose

                      45 min

                        0, - kr 

Batteri Original Kapacitet

                      20 min

                     499, - kr 

Bagkamera udskiftning

                      50 min

                     599, - kr 

Tænd / Sluk Funktion 

                      50 min

                     799, - kr 

Ladestik udskiftning 

                      50 min

                     899, - kr 

Skærm udskiftning OEM (ORIGINAL)

                     20 min

                    1599, - kr 

Skærmbeskyttelse

                      5 min

                      199, - kr 

Tilbage til iPhones

Få fixet din skærm på din iPhone X, den flotte og æstetiske iPhone X er stadig utrolig populær blandt mange, men med en ødelagt skærm, kamera eller bagcover fungerer den ikke så godt som du sikkert gerne vil have den til. 

Vi kan skifte din skærm eller andre dele på din telefon, normalt hurtigere end en time, dog kan nogle reparationer tage op til 2 timer. Vi benytter de bedste dele af original kvalitet til reparation af din iPhone X i horsens, og har altid dele på lager så vi hurtigt og nemt kan fixe din telefon.

Hvorfor sende telefonen ind og undvære den i flere dage og nogle gange uger, når vi kan reparere den i løbet af få timer.

Vi har mulighed for at skifte mange dele på din iPhone X, bla. Reparation af iPhone X i Horsens, batteri udskift eller måske et nyt kamera til din telefon. Vi tilbyder 2 års garanti på alle reparationer og står altid klar med råd og vejledning hvis du har spørgsmål til indstillinger eller brugen af din iPhone X.

Tidsbestilling er ikke nødvendig og du kan altid komme forbi butikken og få en fast pris på reparationen inden du indleverer den. Vores dygtige personale er altid klar til at hjælpe dig med et smil.

Du finder vores priser herover ellers kan du altid kontakte os hvis du ikke helt ved hvad der er galt.

Adskillelse af iPhone X i Horsens hurtigt og nemt, centralt placeret i Horsens og lynhurtig service med et smil, det er os, og vi glider os til at se dig i vores butik, hvor vi altid byder på varm kaffe eller kold cola imens du venter eller til fordel for hvis du har andre ærinder i byen.
Vi har også et udvidet udvalg af dækninger og beskyttelse til din telefon, så vi kan pakke den gode ind efter reparation, så der ikke er noget andet med den.