Reperation

Find pris på fix af din enhed her. Vi fixer mange slags enheder indenfor 45 minutter. Vi kan forbedre din iPhone, Samsung, Sony, Huawei, Motorola, Oneplus og meget mere.

Vælg dit mærke

Du kan sælge din brugte enhed hos os.

Vi køber din brugte telefon, tablet & Macbook kontant i vores butik. Den behøver ikke nødvendigvis være funktionsdygtigt. Vi køber alle mærker, kom ned i vores butik og få et tilbud på dine brugte enheder som alligevel bare ligger i skuffen og samler støv. – Tilbehør og kvittering er ikke nødvendigt.
Telefoner og tablets skal være nulstillet og logget ud af iCloud Eller Google Account.

Repair Center fixer din SmartPhone, Tablet, Macbook, PC billigt og lynhurtigt!

Repair Center er specialister i elektronisk udstyr. Vores medarbejdere er grundig oplært for at sikre, at du får den bedste oplevelse. Vi garanterer lynhurtig service med et smil og en professionel oplevelse fra start til slut.

Start her

Genbrug, men fixet til splinter nyt.

Vi sætter brugte telefoner i stand og sælger dem til en skarp pris. 

Her er hvad vores kunder siger om os

Hurtig og professionel service. God information og kommunikation undervejs. Vil klart bruge dem fremover!!!

Jane

Super oplevelse med stedet, jeg smadre tit min mobil da jeg taber den meget, og den bliver lavet sådan at den fungere 100% her hver gang. Samtidig kan man købe en masse accesories, covers, opladere osv. så alt i alt er det et meget godt sted.

Sebastian

Har altid haft gode oplevelser med Rapaircenter, levere altid til tiden og yder en ekstra ordinær service. Anbefales virkeligt.

Bahir

Repaircenter.dk kan klart anbefales. Selvom jeg bor i Århus, tager jeg gerne turen til Horsens for, at få fikset min telefon af Repaircenter.dk. Altid god service og det er endda til en billig pris.

Korkmaz

Manglede en reservedel til en iPhone 6 som jeg ikke måtte købe i en anden butik, da de kun ville sælge en reparation, og kun når jeg kom med en hel og samlet iPhone.

Da jeg i stedet gik ind i RepairCenter Horsens, blev jeg taget venligt imod af en smilende mand som forærede mig den reservedel jeg manglede, da han havde flere brugte liggende. Ekstraordinær flot service! Det er helt sikkert her jeg går ind næste gang jeg har brug for reparation af tlf.! 🙂

Gynther